Jag blir kändis och här sitter jag och läser…

Nej, kändis ska jag inte bli men faktiskt händer det väldigt mycket kul just nu, tack vare bloggen. Jag har fått vara testläsare åt en väldigt bra författare. Det kändes lite extra bra när min feedback delvis bekräftades av hennes förlag som tyckte likadant. Jag ska även vara med på radio här på Åland. På tisdag morgon är det meningen att jag ska prata om böcker, läsande och såklart, bloggen. Jag har fått ytterligare ett erbjudande som låter väldigt roligt, men som jag inte kan säga så mycket om än. Men det kommer.

Under tiden läser jag såklart. Ikväll har jag återigen plockat upp Maskinblod 3 och jag häpnar över hur bra den är! Jag har ju aldrig läst noveller tidigare så det här var min debut, och det är som om jag har upptäckt en liten skatt. Maskinblod 3 är jättebra! Som en påse med blandgodis som man från början kanske tror är en Twistpåse ( jätteäckligt, alltihop ) och så visar den sig innehålla bara massa gott. Det är Japp blandat med Twix och däremellan någon Daim ( diamanten i påsen ) och kvällen är räddad. Jag inser naturligtvis att jag måste skaffa Maskinblod och Maskinblod 2 så snart den här är läst.

maskinblod-3

Jag ska försöka recensera klart alla noveller i boken innan helgen är slut, några kommer redan imorgon.

Och medan jag funderar över kommande recensioner lyssnar jag på det här.

Annonser

One response

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Fear Not The Dark

En blogg om skräckfilmer och skräcklitteratur

Marias bokhylla

Ibland kommer även livet i vägen

bam tycker

- om böcker

Bokföring enligt Monika

We´re all stories in the end

Midnatts ord

We´re all stories in the end

C.R.M. Nilsson

We´re all stories in the end

Carolina läser...

We´re all stories in the end

Vargnatts bokhylla

We´re all stories in the end

Fiktiviteter

när den verkliga verkligheten inte räcker till

%d bloggare gillar detta: