Att vara beroende av böcker.

mork-angel

I lördags var jag som bekant på bokmässa. Vi var bara där en snabbis och jag kom ut med Jane Austens Övertalning. Hade det inte varit för att jag glömt ta ut kontanter så skulle listan ha varit betydligt längre, men två euro var det jag lyckades skrapa ihop i mynt. Eftersom biblioteket ligger precis bredvid var det ju liksom naturligt att vi gick dit och jag kom ut därifrån med fem böcker eller något sånt. På hemvägen stannade vi i en affär och väl vid kassan norpade jag åt mig Mörk Ängel i pocket.

När jag kom hem slängde jag glatt upp mitt fynd från mässan och visade upp vilka bra gratisböcker jag lånat på bibblan. Sedan packade jag upp maten och mumlade samtidigt fram något om att ”eh…och den här lilla hittade jag också. Och så köpte jag kaffe”. Den där lilla var alltså boken jag köpte, vilket min man oturligt nog snappade upp i mitt mumlande. Han kunde inte förstå hur jag kan komma hem från en bokmässa och biblioteksbesök, och ändå vara tvungen att köpa en bok.

Ja, det blir så ibland. Är allt jag har att säga om saken.

Annonser

2 responses

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Tusen sidor

We´re all stories in the end

Fear Not The Dark

En blogg om skräckfilmer och skräcklitteratur

bam tycker

- om böcker

Bokföring enligt Monika

We´re all stories in the end

Midnatts ord

We´re all stories in the end

C.R.M. Nilsson

We´re all stories in the end

Carolina läser...

We´re all stories in the end

Vargnatts bokhylla

We´re all stories in the end

Fiktiviteter

när den verkliga verkligheten inte räcker till

%d bloggare gillar detta: