Lars Wilderäng

Är författaren bakom ljudboken

Johan Holmberg

Är uppläsaren av denna ljudbok

Stjärnklart

Är serien ljudboken tillhör

Science fiction

XYZ

XYZ

XYZ

Är kategorierna som ljudboken tillhör

13h 46m

Är hur lång tid det tar att lyssna till hela boken

9789187135958

Är ljudbokens ISBN

Stjärnklart ljudboksomslag

Gratis Ljudbok:

Stjärnklart

Klicka här och lyssna gratis 🎉

Bokbeskrivning: Stjärnklart

Nedan följer en kort beskrivning av denna ljudbok. Läs med och bli inspirerad till att provlyssna på Stjärnklart av Lars Wilderäng helt gratis!

ELEKTRONIK HAR INGET IMMUNFÖRSVARDet är något som inte stämmer med de allt fler trasiga telefonerna som har lämnats in för reparation runtom i landet. De är stendöda. Samtidigt börjar en rad oförklarliga händelser i samhället avlösa varandra. Ett fabrikationsfel i bilarnas mikrochips förvandlar snabbt vägarna till bilkyrkogårdar. Tågen drabbas av elfel, hyllorna i affärerna gapar tomma, sommarförkylningarna blir allt segare och strömavbrotten blir en del av den nya vardagen. På Karlsborgs flygplats står elitsoldaten Gustaf Silverbane redo för utlandsinsats när något går fruktansvärt fel och ett eldsken fyller himlen. Survivalisten Filip Stenvik får se sin tidigare hånade hobby förvandlas till blodigt allvar. I den tilltagande ovissheten driver polisen Peter Ragnhell sina redan okonventionella metoder för brottsbekämpning till sin spets. Samtidigt gör programmeraren Anna Ljungberg en upptäckt som hotar att förändra förutsättningarna för allt mänskligt liv på jorden. Eller är det redan för sent? Efter ännu ett strömavbrott förändras allt. Den mörka hösten går in i en stjärnklar vinter där kaos råder och få överlever. Stjärnklart är första delen i en ny efterlängtad serie av författaren till Midvintermörker och Midsommargryning.

copyright © Massolit Förlag

Att lyssna på ljudböcker är det nya svarta

Ljudböcker är omåttligt populärt och trenden tycks bara bli starkare och starkare för vart år som går. Oavsett om du väljer att lyssa på Stjärnklart eller ej, så har du helt klart börjat utforska en typ av underhållning som extremt många svenskar använder dagligen.

Det som är speciellt intressant med den affärsmodel som de flesta av de olika ljudboksföretagen har valt är att man ofta kan testa på att lyssna på valfri ljudbok i upp till 30 dagar helt gratis. Som många streaming-tjänster idag fungerar det också så när det kommer till ljudböcker, det vill säga att du kan lyssna på hur många ljudböcker du vill, helt gratis i en period, och sedan får betala därefter. Det sköna med den här modellen är att man kan prova på att lyssna på ljudböcker helt utan kostnad, för att sedan bestämma om man vill förbli prenumerant och kunna fortsätta att lyssna till andra intressanta böcker.

Oavsett, så är det riktigt fint att du har hittat hit till Gratisljudbok.nu och funnit Stjärnklart, ljudboken du letade efter. Vi har nämligen en stor katalog av alla ljudböcker som finns tillgängliga att lyssna på gratis, och därav är det bara att vraka och välja bland alla kategorier, författare och uppläsare. På Gratisljudbok kan du med enkelhet hitta alla ljudböcker som är gjorda av samma författare eller uppläsare, något som gör det ännu enklare för dig som är ny att hitta fram till din nya favoritljudbok.

Vad väntar du på? lyssna nu! 🎉

Hur kan ljudboken Stjärnklart erbjudas gratis?

Ny teknologi som skapar nya möjligheter

Genom att erbjuda lyssning genom mobilen och via appar har företag gjort det möjligt att lyssna på betydligt fler ställen än man tidigare har kunnat. Det lyssnas på ljudböcker mer än någonsin!

Gratis testperiod som affärsmodell

Ljudbokstjänsterna vet att många vill testa på innan de binder upp sig. Därför går det idag att hitta så många ljudböcker gratis med 14, 30, och till och med 60 dagars lyssning!

Författarna

Med teknologin så ändras intäktskällorna för författarna. Några författare tjänar storkovan på ljudböcker. Det krävs många som lyssnar, men man kan verkligen slå igenom med hjälp av ljudböcker!

Andra gratis ljudböcker inom kategorin Science fiction

Andra gratis ljudböcker av Lars Wilderäng

Andra gratis ljudböcker med uppläsaren Johan Holmberg

Erbjudande idag 28 mars! ✅
Lyssna HELT GRATIS i 6 veckor 👍