The nordic SF & fantasy convention – George R.R. Martin utanför min dörr

I år kommer det nordiska science fiction och fantasykonventet hållas i Mariehamn, till min stora lycka. Praktiskt taget utan min dörr! Vilket naturligtvis innebär att jag kommer vara där. Hedersgästen är ingen mindre än George RR Martin, författare till böckerna bakom tv-serien Game of thrones. Ni kommer väl?

Jag ser redan framför mig hur jag och Gugge sitter på min altan och sippar iskall lonken ( long drink, finsk alkodrink ) tillsammans, medan vi pratar om vilka karaktärer man får och inte får ta kål på. Så jag har lite att göra eftersom jag måste plöja igenom hela hans bokserie till dess. Som tur är väntar den här i min bokhylla på att bli läst,

a-game-of-thrones---kampen-om-jarntronen

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Marias bokhylla

Ibland kommer även livet i vägen

Mitt Bokliga Liv

~ en kedjeläsande boknörds oändliga läsäventyr ~

Den onda cirkeln

Witness this, bloodbag!

bam tycker

- om böcker

Bokföring enligt Monika

We´re all stories in the end

ylwakarlsson

All Kinds of Stories -Short but Great

A ROOM OF MY OWN

We´re all stories in the end

Sagan om Sagorna

We´re all stories in the end

Midnatts ord

We´re all stories in the end

C.R.M. Nilsson

We´re all stories in the end

Carolina läser...

We´re all stories in the end

Vargnatts bokhylla

We´re all stories in the end

Fiktiviteter

när den verkliga verkligheten inte räcker till

%d bloggare gillar detta: