Ett smakprov av The sleeper and the spindle.

Jag läser tyvärr aldrig på engelska eftersom det oftast tar bort en del av min läsupplevelse. Jag skulle dock gärna vilja kunna välja böcker även på engelska eftersom utbudet blir så oerhört mycket större. Så jag har börjat öva och min första bok på engelska blir The sleeper and the spindle av Neil Gaiman.

Spindle and the sleeper

Annonser

2 responses

  1. Jag har börjat läsa mer på engelska sen jag började bokblogga. Ibland känner jag bara att jag verkligen vill ha originalspråket :). Det går lite segare i början för mig men till slut brukar det släppa och flyta på.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Tusen sidor

We´re all stories in the end

Fear Not The Dark

En blogg om skräckfilmer och skräcklitteratur

bam tycker

- om böcker

Bokföring enligt Monika

We´re all stories in the end

Midnatts ord

We´re all stories in the end

C.R.M. Nilsson

We´re all stories in the end

Carolina läser...

We´re all stories in the end

Vargnatts bokhylla

We´re all stories in the end

Fiktiviteter

när den verkliga verkligheten inte räcker till

%d bloggare gillar detta: