Det hände något konstigt.

FullSizeRender

Såhär ser min bokhög ut just nu och den ser faktiskt inte riktigt ut som den brukar. Mina två senaste besök på biblioteket har nämligen varit på vuxenavdelningen. Det var ett tag sedan, men nu fanns det några böcker jag kände att jag bara måste ha.

Margaret Atwood måste vi prata om inom de närmsta dagarna, så ska jag försöka förklara storheten i hennes text. Längtar mig grön efter sista delen i hennes trilogi som ju började med Oryx & Crake. Efter att ha läst fortsättningen Syndafloden, ville jag inte lämna Atwoods fantastiska värld och då blev det Tjänarinnans berättelse som jag läste för många år sedan. Den krävde en omläsning.

Helt plötsligt behövde jag även Vägen av Cormac McCarthy och Hundra år av ensamhet av Gabriel Garcia Marquez. Där finns även en underbar blandning av recensionsexemplar, samt Anaché av Maria Turtschaninoff som jag måste läsa inför Litteraturdagarna som är på Åland snart.

Tror det är min vackraste bokhög någonsin. Kärlek.

Annonser

2 responses

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Tusen sidor

We´re all stories in the end

Fear Not The Dark

En blogg om skräckfilmer och skräcklitteratur

bam tycker

- om böcker

Bokföring enligt Monika

We´re all stories in the end

Midnatts ord

We´re all stories in the end

C.R.M. Nilsson

We´re all stories in the end

Carolina läser...

We´re all stories in the end

Vargnatts bokhylla

We´re all stories in the end

Fiktiviteter

när den verkliga verkligheten inte räcker till

%d bloggare gillar detta: