Jag är lite starstruck.

Litteraturdagarna pågår för fullt här på Åland, så alldeles strax blir det besök på biblioteket. Jag ska lyssna på ingen mindre än John Ajvide Lindqvist, en av mina absoluta favoritförfattare. Hans bok Människohamn är ju en av de bästa jag någonsin läst. Jag älskade även hans senaste bok Himmelstrand som jag tar med mig och hoppas få signerad, om jag har tur. Är något starstruck just nu.

Har också fått fina flygblad av författaren till Tredje principen att smycka biblioteket med. Lite gerillamarknadsföring sådär eftersom min blogg så fint finns nämnd på baksidan av boken.

Annonser

4 responses

  1. Åh, jag kände ungefär lika när jag bytte några ord med JAL på bokmässan. Men han är sjuuuuhuhukt trevlig. Sjukt pratsam och bjuder på sig själv osv. Fick världens chock pga hade verkligen inte föreställt mig honom så.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Marias bokhylla

Ibland kommer även livet i vägen

Mitt Bokliga Liv

~ en kedjeläsande boknörds oändliga läsäventyr ~

Den onda cirkeln

Witness this, bloodbag!

bam tycker

- om böcker

Bokföring enligt Monika

We´re all stories in the end

ylwakarlsson

All Kinds of Stories -Short but Great

A ROOM OF MY OWN

We´re all stories in the end

Sagan om Sagorna

We´re all stories in the end

Midnatts ord

We´re all stories in the end

C.R.M. Nilsson

We´re all stories in the end

Carolina läser...

We´re all stories in the end

Vargnatts bokhylla

We´re all stories in the end

Fiktiviteter

när den verkliga verkligheten inte räcker till

%d bloggare gillar detta: