Turista i sin egen stad!

Idag åker jag på en minisemester med familjen. Vi har inte haft semester tillsammans på flera år så det här är väldigt välbehövligt. Det blir en långweekend i Stockholm, som var min stad i 29 år innan vagabonden i mig längtade till andra delar av världen.

Man turistar ju sällan i sin egen stad så jag ser fram emot det här väldigt mycket. Hotell, god mat och upplevelser tillsammans. Eftersom jag försöker göra packningen så lätt som möjligt tar jag med mig en bok. Ni läste rätt, en bok. Och det får bli den här,

a-game-of-thrones---kampen-om-jarntronen

 

Det här betyder utebliven TBT, jerka och annat spännande som jag säkert missar. En sak jag inte kommer missa är dragningen av vinnaren till de signerade böcker ni kan vinna här

Glad påsk till er alla!

Annonser

2 responses

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Tusen sidor

We´re all stories in the end

Fear Not The Dark

En blogg om skräckfilmer och skräcklitteratur

bam tycker

- om böcker

Bokföring enligt Monika

We´re all stories in the end

Midnatts ord

We´re all stories in the end

C.R.M. Nilsson

We´re all stories in the end

Carolina läser...

We´re all stories in the end

Vargnatts bokhylla

We´re all stories in the end

Fiktiviteter

när den verkliga verkligheten inte räcker till

%d bloggare gillar detta: