En smakbit av Natten jag dog.

Jag har nyligen börjat på den här skräckromanen skriven av Peter Erik Du Rietz och är totalt fast. Den har jämförts med Anne Rice och hennes Vampyrkrönika, en jämförelse som naturligtvis är otroligt lockande. Än så länge kan jag bara hålla med. Boken har orsakat en del rabalder som jag återkommer till när jag läst den.

natten-jag-dog

Jag torkar av fars gamla bajonett på likets rockskört och när jag reser mig upp för att lämna valplatsen kan jag se hur råttorna redan börjat närma sig kroppen. Jag önskar de motbjudande små djuren bon appetit och hör deras ilskna och hungriga väsanden försvinna bakom mig när jag obemärkt drar mig norrut mot Holbourn Hill där jag efter en stunds letande till slut lyckas få fatt i en droska.

Fler smakbitar kan du hitta hos Flukten fra virkeligheten.

en smakbit på riktigt

Annonser

16 responses

  1. Jeg er ikke så glad i zombier, selvom jeg har lest bøker med dem i som var vedig bra 🙂 Ønsker deg en fin søndag!

    Gilla

  2. Blir ju lite nyfiken på den här boken, men jämförelsen med Anne Rice får ju tankarna att gå åt vampyrhållet och de tillhör inte riktigt mina favoritvarelser i skräckgenren.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Marias bokhylla

Ibland kommer även livet i vägen

Mitt Bokliga Liv

~ en kedjeläsande boknörds oändliga läsäventyr ~

Den onda cirkeln

Witness this, bloodbag!

bam tycker

- om böcker

Bokföring enligt Monika

We´re all stories in the end

ylwakarlsson

All Kinds of Stories -Short but Great

A ROOM OF MY OWN

We´re all stories in the end

Sagan om Sagorna

We´re all stories in the end

Midnatts ord

We´re all stories in the end

C.R.M. Nilsson

We´re all stories in the end

Carolina läser...

We´re all stories in the end

Vargnatts bokhylla

We´re all stories in the end

Fiktiviteter

när den verkliga verkligheten inte räcker till

%d bloggare gillar detta: