Böcker som prydnad.

bokomslagJag var på loppis för några veckor sedan. Egentligen är jag inte så mycket för loppisar, de flesta innehåller ju tyvärr oftast bara skräp. Men en gång per år har Röda korset loppis i Mariehamn och det är mer en stadsfest än bara loppis. Det är mat, olika stånd och saker för barnen som ponnyridning och annat. Där hittade jag en lite annorlunda bok. Jag har ju sett sådana här förut och tyckt att de är så fina och nu hittade jag en alldeles egen. Tjejen som har gjort dessa gör det enbart som hobby. Hon har alltså ingen försäljningsverksamhet förutom den enda gången på loppisen, och jag förundras över vilket tålamod man måste ha för att vika ihop en bok på det här sättet. Jag köpte HOME.

Det är på sätt och vis lite för pluttenuttigt för mig, men det är ju ändå en bok. Dock har jag senaste tiden börjat fundera på vilken bok som döljer därinne? Ett svar jag inte får reda på om jag inte förstör hennes fina skapelse. Så jag får leva med den frågan obesvarad medan boken pryder min hylla tillsammans med alla mina vanliga böcker.

Annonser

6 responses

    • Det var ett rätt dåligt kort tyvärr för det syns inte helt tydligt hur boken ser ut, men den är väldigt fin. Frågade henne om hon hade försäljning på något annat sätt ( ville ju tipsa här ) men det hade hon inte. Får se om jag någon gång försöker mig på något liknande, är nog bra terapi om inte annat. 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Marias bokhylla

Ibland kommer även livet i vägen

Mitt Bokliga Liv

~ en kedjeläsande boknörds oändliga läsäventyr ~

Den onda cirkeln

Witness this, bloodbag!

bam tycker

- om böcker

Bokföring enligt Monika

We´re all stories in the end

ylwakarlsson

All Kinds of Stories -Short but Great

A ROOM OF MY OWN

We´re all stories in the end

Sagan om Sagorna

We´re all stories in the end

Midnatts ord

We´re all stories in the end

C.R.M. Nilsson

We´re all stories in the end

Carolina läser...

We´re all stories in the end

Vargnatts bokhylla

We´re all stories in the end

Fiktiviteter

när den verkliga verkligheten inte räcker till

%d bloggare gillar detta: