Höstens första bokpaket

FullSizeRenderIdag är det höstväder ute och då var det ju passande att jag hade ett härligt bokpaket väntande när jag kom hem igår. I paketet låg Athena skriven av Marta Söderberg och jag lånade även hem När hundarna kommer av Jessica Schiefauer. Jag kan faktiskt inte komma ihåg när min att läsa hög var så här liten sist, men det känns rätt bra att börja hösten så. Ingen press liksom.

Press har jag däremot på recensioner som väntar. Jag tänkte ju själv vänta tills jag återigen finns på bokbloggar.nu, men det verkar ta sin tid så jag kör igång som vanligt ändå. Felet kanske är stort, vad vet jag. Dessutom gör det inte så mycket besökmässigt, dock är det den vägen nya läsare ofta hittar hit så jag hoppas ändå det är löst snart.

Troligen kommer jag inte besöka bokmässan som jag tänkt. Det skulle vara jätteroligt och jag som aldrig varit på en hade sett fram emot alla spännande möten som jag vet väntar. Men jag bor aningen långt bort och sommaren blev lite oväntat dyr, så det här året kostar det nog mer än det smakar tyvärr. Jag velar dock hit och dit fortfarande så inget är bestämt, men det lutar åt att jag avstår. Vi får se. Snart kommer bokhögen byggas på, så det blir ju ändå en härlig läshöst.

Annonser

One response

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Marias bokhylla

Ibland kommer även livet i vägen

Mitt Bokliga Liv

~ en kedjeläsande boknörds oändliga läsäventyr ~

Den onda cirkeln

Witness this, bloodbag!

bam tycker

- om böcker

Bokföring enligt Monika

We´re all stories in the end

ylwakarlsson

All Kinds of Stories -Short but Great

A ROOM OF MY OWN

We´re all stories in the end

Sagan om Sagorna

We´re all stories in the end

Midnatts ord

We´re all stories in the end

C.R.M. Nilsson

We´re all stories in the end

Carolina läser...

We´re all stories in the end

Vargnatts bokhylla

We´re all stories in the end

Fiktiviteter

när den verkliga verkligheten inte räcker till

%d bloggare gillar detta: