Pesten och jag

Det är lustigt. Samma dag som jag skrev att den här månaden kommer det bli full rulle i bloggen fick jag influensa och därefter har jag legat rätt däckad. Något inlägg har det ju blivit men inte riktigt så som jag hade tänkt mig.

Så känslan var ju sådär i förrgår när jag dessutom började få ont i örat och insåg att jag utöver influensa nu även har öroninflammation.

when-youre-christmas-shopping-at-the-mall

Influensan börjar ge med sig och öroninflammation är ju inte slutet på ens existens, så när läkaren ville sjukskriva mig längre informerade jag att det är inte ett alternativ. Jag har tagit ut semester två dagar och ska istället åka till Sverige för att flyttpacka mina föräldrars lägenhet. Så om en timme tar jag båten över till Sverige.

Vad många inte vet är att Åland faktiskt bara ligger 6 mil från Kapellskär ( strax utanför Norrtälje som i sin tur ligger 6 mil utanför Stockholm ) så en tur med färjan tar ungefär 2 timmar. Och jag tänkte faktiskt passa på att läsa lite under båtturen, något jag inte gjort alls på över en vecka eftersom en hjärna full av snor tydligen inte klarar av att läsa. Så jag ser lite fram emot resan ändå.

boat

Något jag ser ännu mer fram emot är Sibylla. Vi har Sibylla här på ön men av någon anledning har de inte chili cheese här. Helt obegripligt. Hela poängen med att ens ha en grillkiosk är ju chili cheesen, resten är bara tillbehör.

Chili cheese, here I come!

When-you-have-a-secret-youre-about-to-tell

Så jag säger hasta la vista så länge. Var inte oroliga, det finns ett inlägg för morgondagen också och efter helgen är jag förhoppningsvis klar i skallen igen. Kanske.

Advertisements

3 responses

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Den onda cirkeln

Witness this, bloodbag!

bam tycker

- om böcker

Bokföring enligt Monika

We´re all stories in the end

ylwakarlsson

All Kinds of Stories -Short but Great

A ROOM OF MY OWN

We´re all stories in the end

Sagan om Sagorna

We´re all stories in the end

Midnatts ord

We´re all stories in the end

C.R.M. Nilsson

We´re all stories in the end

Carolina läser...

We´re all stories in the end

Vargnatts bokhylla

We´re all stories in the end

Fiktiviteter

när den verkliga verkligheten inte räcker till

%d bloggare gillar detta: