Ny kostym till bloggen.

Jag har skaffat ny design till bloggen för första gången sedan jag började. Anledningen är enkel, jag är nämligen lite trög. Det tog mig nästan två år att inse att bloggdesignen jag hade inte var mobilanpassad.

Jag har liksom inte ens tänkt tanken att något inte är det, tills jag häromdagen läste en annan blogg via mobilen ( som jag läst tusen gånger tidigare via mobil, jag är lite trög ibland som sagt ) och insåg hur enkel den var att läsa jämfört med min. Jag behövde inte sitta och förstora texten med fingrarna för att den skulle bli läsbar, eller klicka fel tusen gånger för att länkarna var för små. Så ny kostym fick det bli. Ingen radikal förändring men jag gillar den. Och mobilanpassad, äntligen.

53217692

Annonser

8 responses

  • Tack, ja det är ju en megaskillnad mot hur bloggen såg ut från början ( svart och mintgrön ). Sedan ändrade jag färgerna för ca ett halvår sedan och den här gången blev det ännu mer minimalistiskt, men det känns bra. Hoppas det fortsätter kännas bra, för den här gången betalade jag för det haha. 🙂

   Gilla

 1. Skönt att du även nu fortsätter hålla dig i facket ”Bloggar-som-försöker-se-ut-som-klyschiga-inredningstidningar” precis som jag! Godkännes! 🙂

  Gilla

  • Hahaha tanken slog mig faktiskt att det kanske ser liiite för nätmagazin ( med Z ) aktigt ut, men va fasen det får vara så. Jag gillar. Och vem vet, nästa gång jag kanske tar monsterdesignen. 😉

   Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Marias bokhylla

Ibland kommer även livet i vägen

Mitt Bokliga Liv

~ en kedjeläsande boknörds oändliga läsäventyr ~

Den onda cirkeln

Witness this, bloodbag!

bam tycker

- om böcker

Bokföring enligt Monika

We´re all stories in the end

ylwakarlsson

All Kinds of Stories -Short but Great

A ROOM OF MY OWN

We´re all stories in the end

Sagan om Sagorna

We´re all stories in the end

Midnatts ord

We´re all stories in the end

C.R.M. Nilsson

We´re all stories in the end

Carolina läser...

We´re all stories in the end

Vargnatts bokhylla

We´re all stories in the end

Fiktiviteter

när den verkliga verkligheten inte räcker till

%d bloggare gillar detta: