Mamma Mia vilket lyckopiller och Here we go again!

Mamma Mia är en fantastisk film, helt totalt jäkla amazing. Mitt lyckopiller som kan få mig att le, skratta och gråta av mysglädje oavsett vilket humör jag än är på. Och då är jag ändå inte jätteförtjust i musikalfilmer, men hela filmen har en sådan varm och mysig känsla att den är som en gigantisk snuttefilt som bara sveper in en i magi. Och snart är det dags för uppföljaren. Skitläskigt.

Men efter att ha sett trailer 1 och 2 är jag faktiskt inte speciellt orolig längre. Jag tror det blir bra. Känslan verkar finnas även här och vi får dessutom ytterligare en spännande skådespelare ( hela castingen i första filmen är ju briljant  ) till den fantastiska ensemblen. Kolla bara!

Annonser

8 responses

    • Hahaha jag vet! Har tittat flera gånger bara för den meningen. Är också den meningen som säger mig att jag nog inte har något att oroa mig för. ❤

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Tusen sidor

We´re all stories in the end

Fear Not The Dark

En blogg om skräckfilmer och skräcklitteratur

bam tycker

- om böcker

Bokföring enligt Monika

We´re all stories in the end

Midnatts ord

We´re all stories in the end

C.R.M. Nilsson

We´re all stories in the end

Carolina läser...

We´re all stories in the end

Vargnatts bokhylla

We´re all stories in the end

Fiktiviteter

när den verkliga verkligheten inte räcker till

%d bloggare gillar detta: