Jag fick en ”liten” bok häromdagen …

Ett recensionsexemplar hittade hem till mig häromdagen och jag fick en chock när jag såg storleken på paketet. Världens största bok inuti, eller hade jag fått några extra exemplar av någon anledning? Det visade sig vara en stor bok. En jättestor bok.

Bredvid ligger alltså en vanlig inbunden bok, för att visa skillnaden. Jag ska visa mer från insidan sedan, för det är verkligen en fin bok. Vackra illustrationer och fantastisk kvalitet på boken överlag. Nu ska jag bara försöka läsa den också. Lär ju inte läsa den i sängen dock eftersom boken slår ihjäl mig om jag råkar somna med den ovanför ansiktet.

Även om jag inte kan säga något om själva texten än, så är boken gjord med stor omsorg. Sånt gillas.

Annonser

6 responses

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Tusen sidor

We´re all stories in the end

Fear Not The Dark

En blogg om skräckfilmer och skräcklitteratur

bam tycker

- om böcker

Bokföring enligt Monika

We´re all stories in the end

Midnatts ord

We´re all stories in the end

C.R.M. Nilsson

We´re all stories in the end

Carolina läser...

We´re all stories in the end

Vargnatts bokhylla

We´re all stories in the end

Fiktiviteter

när den verkliga verkligheten inte räcker till

%d bloggare gillar detta: